Picknick

Uw kanotocht onderbreken voor een heerlijke picknick? Ook dit kan bij de Rijnstroom. Heerlijk ontspannen op een picknickkleed op 1 van de 3  picknickvelden aan de Kromme-Rijn of een rustig plekje zoeken in het bos van Amelisweerd of Rhijnauwen. Heerlijk genieten met een hapje en een drankje en genieten van het uitzicht. De Rijnstroom heeft drie verschillende picknick pakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen.
 

Picknick normaal Picknick speciaal Picknick de luxe
Koffie en thee  Koffie en thee Koffie en thee
Sapje      Sapje Sapje 
Vers fruit  Vers fruit Vers fruit
Plakje cake  Plakje cake Plakje cake
Luxe broodje belegd met gerookte kipfilet, sla en rauwkost garnituur Pistolet wit of bruin belegd met luxe vleeswaren, sla en  rauwkost garnituur Pistolet wit of bruin  belegd met  luxe vleeswaren, sla en  rauwkost garnituur
Luxe broodje belegd met belegen kaas, sla en rauwkost garnituur Pistolet bruin of wit belegd met luxe kaas, sla rauwkost garnituur Pistolet wit of bruin belegd met diverse salades, sla en  rauwkost garnituur
  Kaiser met gerookte zalm, crème fraiche, kappertjes en sla Italiaanse bol met kaas, salami en zoetzuur
  € 9,50 per persoon  € 12,00 per persoon € 13,00 per persoon

 

Let op:

  • U kunt tot 2 dagen van te voren de picknick reserveren of kosteloos annuleren.

  • De picknick krijgt u mee in de kano of boot, omdat de picknickvelden in de natuur zijn, kunnen wij daar niet met de auto komen, voor grote groepen, kan het wel bij het picknickveld bij Stay Okay.

  • De foto's aan de rechterkant, foto 1 is picknickveld 1 bij het Witte landhuis ( Nieuwe Amelisweerd ) dit is vanaf de Rijnstroom 35 minuten peddelen of roeien, terug gaat sneller, dan heeft u stroom mee, voor de route klik hier.

  • Foto 2 is het 2e picknickveld ( Oud Amelisweerd ) waar u kunt picknicken hier zit u het rustigste van alle 3 de picknickvelden. Dit is vanaf de Rijnstroom 45 minuten varen terug gaat sneller, dan heeft u stroom mee, voor de route klik hier.

  • Foto 3 is het 3e picknickveld ( Rhijnauwen ) waar u ook kunt picknicken dit is het drukste picknickveld van alle 3 de picknickvelden. Dit is vanaf de Rijnstroom 60 minuten varen terug gaat sneller, dan heeft u stroom mee, voor de route klik hier.

Botenverhuur de Rijnstroom V.O.F. - Weg naar Rhijnauwen 2 - 3584 AD Utrecht
Tel: 030-2521311 Mail: reserveren@rijnstroom.nl- K.v.K. Utrecht: 54421926 - Bankrekening:NL 08 INGB 00038581 48  BTW nr: NL 8512.98.771.B.01