Lekker actief of ook een beetje educatief?

Vlotvaren race

Bouw een vlot van balken en blauwe drijvende tonnen. Na uitleg van een instructeur, bouwt de groep zelf een vlot. Vervolgens leggen zij het vlot in het water en proberen zo goed en snel mogelijk een hindernis parcours af te leggen. zoals klimmen, slalomen, overstappen, overgooien.

Vanaf 10 leerlingen Prijs € 10,- per persoon.

Duur 2,5 uur 

Fotopuzzeltocht Utrechtse grachten

Een gezellige, actieve kanotocht met daarbij een aantal educatieve opdrachten aan de hand van een fotopuzzeltocht. Deze tocht integreert bewegingsonderwijs met geschiedenis, aardrijkskunde en biologie. De hoofddoelstelling is: kinderen kennis te laten maken met de rijke geschiedenis en cultuur die de Utrechtse grachten te bieden hebben.

Vanaf 10 leerlingen Prijs: €10,- pp.

Duur: 4 uur

Outdoor challenge

Kom kanoen, blowdarten, steppen en kruiwagenrace met jouw schoolgroep. Je wordt ontvangen met limonade en koek en daarna ga je samen met de buitensportinstructeur een stoere middag beleven. Echt een leuke ochtend of middag.

Met z’n allen op het water ! Samen probeer je de kano zo snel mogelijk door het water te laten gaan en de activiteiten onderweg op een leuke manier te beleven!.

Blow darten

Met een professionele blowdart en pijlen schiet je vanaf vier meter op een target met blazoen, waarbij de roos vanzelfsprekend de meeste punten oplevert. Wie is de ultieme Robin Hood?

Kruiwagenrace 

De groep wordt verdeeld in twee gelijke groepjes. Van elk groepje start een kind als het sein wordt gegeven en hij/zij rijdt met een kruiwagen naar het einde van het parcours. Hij/zij gaat in de de kruiwagen en de teammaat probeert het parcours te rijden (met de kruiwagen) zonder dat je buiten het parcours komt, de bestuurder is geblinddoekt.

Frietjes

De Outdoor challange  eindigt met een vers gebakken frietje, een snack en limonade.

Vanaf 10 leerlingen Prijs € 20,00 p.p.

Duur 3,5 uur. liever 2 andere activiteiten,laat het ons weten! 

Steppen en kanoen

Een combinatie van steppen en kanoën. Eerst stept u naar de Jeugdherberg in Rhijnauwen en vervolgens kanoot u met de stroming mee terug naar de Rijnstroom. 

Vanaf 15 leerlingen Prijs: €12,50 per persoon.

Botenverhuur de Rijnstroom V.O.F. - Weg naar Rhijnauwen 2 - 3584 AD Utrecht
Tel: 030-2521311 Mail: info@rijnstroom.nl - K.v.K. Utrecht: 54421926 - Bankrekening:NL 08 INGB 00038581 48  BTW nr: NL 8512.98.771.B.01