Vier je kinderfeestje bij de Rijnstroom!

Spooktocht

Heb jij altijd al willen kanoën tijdens je kinderfeestje? In het donker een tocht maken door de bossen is best spannend! Bij terugkomst is het vuur aangestoken en kun je je eigen broodje maken boven het vuur. Voor kinderen vanaf twaalf jaar die dat wel aan durven organiseert de Rijnstroom nachtkanoën voor kinderen. Voor uitgebreide informatie zie de pagina Nachtkanoen.
De prijs voor dit arrangement in €12,50 per persoon. wilt u een broodje bakken, dan komt er € 2,50 bij p.p.

minimaal 10 personen.

Step-kano kinder BBQ

Met de kids lekker steppen door het bos! Door middel van verschillende routes per step komen jullie uit bij de kano opstapplaats. Vanaf hier varen jullie terug naar de Rijnstroom waar een heerlijke barbecue op jullie staat te wachten. De barbecue bestaat uit een hamburger, twee saté stokjes, een worstje, warme pindasaus, stokbrood,salade, en aanmaak limonade
Dit arrangement is mogelijk vanaf tien personen en duurt ongeveer vier uur. Kosten: € 21,50 per persoon.

Zoek de schat

Ben jij een echte schatzoeker? In het bos van Rhijnauwen is een schat verstopt en deze schat kun je alleen maar per boot bereiken. Zoek de schat met behulp van de schatkaart en ontdek wat er in de kist zit!

Zoek de schat is mogelijk per roeiboot en per kano. Per roeiboot kost dit € 6,- per persoon en met de kano € 11,- per persoon. De tocht is mogelijk vanaf tien personen en duurt hooguit vier uur. Van tevoren reserveren verplicht. 

Wilt u na afloop frietjes bestellen, dat is mogelijk voor € 4,25 friet met een snack en aanmaak limonade.

Leerzame ontdekkingstocht

In het bos van Rhijnauwen en Amelisweerd hebben we een leerzame ontdekkingstocht uitgezet. Per step verken je de bossen om de opstapplaats voor de kano's te vinden. Ontdek de juiste opstapplaats door middel van foto's, activiteiten en opdrachten. Eenmaal bij de kano's aangekomen vaar je weer terug naar de Rijnstroom. 

De prijs voor dit arrangement is €18,- per persoon inclusief een drankje en een zakje chips. De leerzame ontdekkingstocht is mogelijk vanaf acht personen en duurt ongeveer vier uur. 

Wilt u na afloop frietjes bestellen, dat is mogelijk voor € 4,25 friet met een snack en aanmaak limonade.

De 6 waterspelen

De water spelen bestaan uit 6 spellen die allemaal iets te maken hebben met water. Bij elk spel kunnen de kinderen verwachten wel of niet nat te worden. Bij de spellen komen strijdlust en teamwork bij kijken.

Het arrangement zal plaatsvinden op het veld naast het complex van de botenverhuur. De spellen worden verzorgt onder toezicht van een van onze werknemers. 

Aangeboden spellen:

Paas het door - Een natte broek - Ontwijk het water - Blind flipper loper - Ballon schieten - Waterballon vangen.

Het arrangement zal een tijdsduur  van 1,5 uur duren. De prijs van dit arrangement is € 12,50 per persoon de groep moet minimaal uit 10 kinderen bestaan.

Minimale leeftijd: 12 jaar.

Tip: droge kleren en zwemkleding 

Vlotvaren race

Vlot bouwen is niet moeilijk, totdat je zelf de knopen moet leggen. Na een knopeninstructie zijn jullie klaar om je eigen vlaggenschip te ontwerpen en in elkaar te knopen. Houdt de bemanning het droog, dan volgt er natuurlijk een wedstrijd om het snelste vlot. Vlot bouwen is een leuke afwisselende activiteit. Samenwerken, teamprestatie leveren en een succeservaring opdoen.
Met tonnen, palen en touwen bouwen jullie samen aan een vlot, om hierna te testen of het vlot ook blijft drijven.
Langs de Kromme Rijn kunnen de kinderen heerlijk ravotten in het water, en vlot bouwen naast de Rijnstroom, dit is een toplocatie voor dit wateruitje!

Dit arrangement is mogelijk vanaf tien personen, en kost  €11,00 per persoon, bent u met minder als 10, dan betaalt u wel voor 10 personen, de activiteit duurt 2 uur.

Minimale leeftijd: 12 jaar.

Tip: droge kleren en zwemkleding 

Frietjes?

Wilt u na afloop frietjes bestellen, dat is mogelijk voor € 4,25 friet met een snack en aanmaak limonade.

Botenverhuur de Rijnstroom V.O.F. - Weg naar Rhijnauwen 2 - 3584 AD Utrecht
Tel: 030-2521311 Mail: info@rijnstroom.nl - K.v.K. Utrecht: 54421926 - Bankrekening:NL 08 INGB 00038581 48  BTW nr: NL 8512.98.771.B.01