Gezellig een dagje uit met uw bedrijf!

 

Bezoek fort vechten en kanotocht vanaf bunnik

U bezoekt Fort Vechten.

12.00 uur – 13.00 uur: Lunch bij de rijnstroom.

Er wordt een heerlijke lunch speciaal voor u klaar gemaakt, met een vers sapje, vers fruit, een koek, Wit stokbroodje, met kaas, sla, en rauwkost garnituur, een bruine luxe bol, Bruine luxe bol, met wisselende luxe vleeswaren, ijsbergsla, tomaat, komkommer, en honing mosterdsaus, en een kaiser met gerookte zalm, crème fraiche, kappertjes en sla

13.00 uur – 14.00 uur: Vertrek per step naar fort vechten.

Tijdens de rondleiding op het fort ‚Äčkun je genieten van de bijzondere omgeving. En in de historische gebouwen die je tegenkomt, komen allerlei onderwerpen aan bod. Je kunt je verdiepen in fortenbouw en in de tentoonstelling ‘Lummelen in de linie’ besteden we aandacht aan het leven van de soldaten, op het fort, in de tijd van de WOI. Je ontmoet de Romeinen die hier 2000 jaar geleden al een fort stichtten, het castellum Fectio. Je maakt kennis met de natuur op het fort en je ziet hoe Fort bij Vechten eruitzag toen het net was gebouwd. Architect Penne Hangelbroek heeft in een ‘strook’ van 80 meter breed de situatie van circa 1880 gereconstrueerd. Hier toont het fort zijn werkelijke karakter: een stoere en ingenieuze vechtmachine.

14.00 uur – 15.00 uur: Rondleiding fort vechten.

15.00 uur – 15.30 uur: Vervolg steptocht naar Bunnik.

Vanaf fort Vechten, vertrekt u op de step richting Bunnik, onderweg kunt u genieten van de mooie natuur.

15.30 uur – 18.00 uur: Kanoën.

U vertrekt per kano vanuit Bunnik richting Botenverhuur de Rijnstroom. Om 18.00 uur wordt u verwacht bij Botenverhuur de Rijnstroom.

18.00 uur – 20.00 uur: Afsluiting met een barbecue deluxe

Bij Botenverhuur de Rijnstroom aangekomen sluit u de dag af met een heerlijke barbecue. Deze barbecue bestaat uit, Stokbrood, kruidenboter, een wisselende salade, wisselende salade, fruitsalade, runder hamburger, varkenshaas medaillons, 2 stokjes saté, entrecote, steak caribbean, 3 koude sauzen en warme pinda saus.

Vanaf 15 personen € 90,00 per persoon wilt u inclusief 2 uur bier, fris, wijn, koffie en thee, voor € 107,50 per persoon. Te boeken van maandag tot en met vrijdag.

Steppen & koken

10:00 uur - 10:30 uur Ontvangst.

U wordt bij Botenverhuur de Rijnstroom ontvangen, met koffie, thee en een heerlijke lekkernij.

10:30 uur - 11:30 uur Puzzelend op de step, naar de Sportkeuken.

Vanaf de Rijnstroom, vertrekt u per step, richting de Sportkeuken, onderweg op de step, zult u verschillende, leuke, doe en foto-opdrachten opdrachten uitvoeren, voordat u bij de Sportkeuken aankomt.

11:30 uur - 13:30 uur Lunch kookworkshop. 

Bij aankomst bij Sportkeuken zal er een verfrissend drankje voor de sportievelingen klaar staan en is er tijd om even te relaxen. Bij mooi weer kan dit buiten, in het zonnetje op het terras.

Kookworkshop. (wilt u een ander menu, laat het ons weten)

Gezonde voeding staat bij velen hoog op de agenda, maar hoe maak je iets gezond en toch heel lekker? Voor deze workshop, gezonde lunch, hebben we een selectie gemaakt, van verschillende gezonde producten. Soepje Frisse salade, met seizoensgroenten Zelf gemaakte sandwiches, met zelf vers gemaakte smeersels en gegrilde groentes Nagerecht.

13:30 uur - 13:45 uur Steppen.

U vertrekt weer vanaf de Sportkeuken, naar de rijnstroom.

Lunch kookworkshop vanaf 10 personen, inlusief drankjes bij de sportkeuken voor € 90,00 per persoon. Te boeken van maandag tot en met vrijdag.

Biertje drinken, Steakje prikken

Voor de echte levensgenieter; rondleiding door de brouwerij en een barbecue de luxe

13.30 uur – 15.30 uur: Start programma 
U vertrekt met uw gezelschap per kano naar de Weerdsluis.

15.30 uur – 16.30 uur: Rondleiding bierbrouwerij
In de brouwerij van stadskasteel Oudaen, gelegen in de kelderwerven van het stadskasteel, wordt naar middeleeuws recept het Oudaenbier gebrouwen. Hier vertelt de brouwmeester over het ambachtelijk proces. De rondleiding is inclusief bittergarnituur en een drankje. Er zit 1 drankje bij de rondleiding, wat u hiernaast nog nuttigd is voor eigen rekening.

16.30 uur – 17.00 uur: Lopen naar de Weerdsluis.
U wandelt terug naar de kano's.

17.00 uur – 18.00 uur: Per kano terug naar de Rijnstroom.
Vanaf de Weerdsluis, peddelt u weer terug naar de Rijnstroom, er zijn diverse mooie routes terug, zoals de Catharijnesingel, die vorig jaar is geopend. 

18.00 uur – 20.00 uur: Afsluiting met een barbecue de Luxe.

Bij Botenverhuur de Rijnstroom aangekomen sluit u de dag af met een heerlijke barbecue. Deze barbecue bestaat uit, Stokbrood, kruidenboter, een wisselende salade, wisselende salade, fruitsalade, runder hamburger, varkenshaas medaillons, 2 stokjes saté, entrecote, steak caribbean, 3 koude sauzen en warme pinda saus.

Prijs: € 75,00 per persoon vanaf 15 personen. Wilt u inclusief 2 uur bier, fris, wijn, koffie en thee, dan kost dit € 99,00 per persoon. Te boeken van maandag tot en met vrijdag.

Speurtocht sportief

Een stepspeurtocht door de binnenstad van Utrecht. Met dit programma bent u de hele middag actief bezig op de step!

14:00 – 14:10: Ontvangst 
U wordt bij botenverhuur de Rijnstroom ontvangen met een drankje

14.10 – 14.30 uur: Vertrek per step naar de binnenstad
Per step maakt u de tocht van de Rijnstroom naar de binnenstad van Utrecht. 

14.30 – 16.00 uur: Stepspeurtocht 
Met behulp van een plattegrond met een routekaart gaat u met uw gezelschap opdrachten oplossen aan de hand van foto’s.

16.00 – 17.00 uur: Vervolg van de route 
U vertrekt met uw gezelschap (vanuit de binnenstad) per step naar Botenverhuur de Rijnstroom.

17.00 – 17.30 uur: Afsluiting 
U sluit de dag af bij Botenverhuur de Rijnstroom met een ‘Utregs’ kruidenbittertje en een bittergarnituurtje.

Prijs: € 25,00 per persoon, op basis van minimaal 10 personen.

Koffie/Thee + koek & Rondje stad

Bij dit arrangement wordt u ontvangen door ons team bij de Rijnstroom. U begint met een lekker kopje koffie/thee en koek. Hierna gaat u met de groep een rondje varen door de stad, een gedeelte van de route ligt langs het stadion Galgenwaard, Oudegracht en de Domtoren. U vaart letterlijk door het hartje van Utrecht heen! Voor onderweg heeft u keuze uit wat fris en een snack, denk aan; chips, mars, snicker of m&m’s.

Het volledige uitje duurt ongeveer 3 uur in totaal. Voorkeurstijd om te beginnen kunt u met ons bespreken.

Prijs: € 22,50 per persoon, op basis van minimaal 8 personen.

Leer Samen Steppen

Steppen is niet moeilijk,het leren van de basistechnieken is noodzakelijk voor de veiligheid. In de workshop "samen steppen" leer je dit. Je leert op een uitdagende manier de beginselen van het steppen. Wat is de juiste houding op een step, hoe zet je af, hoe maak je een bochtje en nog veel meer. Ook kan je verschillende steppen uitproberen tijdens deze workhop. Wil je een oma-step of een race-step?

Deze workshop is de boeken via onderstaande website:

https://www.ellenbogaerts.nl/samen-steppen/

 

Wilt u na u activiteit nog BBQ’en bij de Rijnstroom, laat het ons weten, en wij stellen het menu samen. 

Botenverhuur de Rijnstroom V.O.F. - Weg naar Rhijnauwen 2 - 3584 AD Utrecht
Tel:030-2521311 of 06-31003835 Mail: reserveren@rijnstroom.nl- K.v.K. Utrecht: 54421926 - Bankrekening:NL 08 INGB 00038581 48  BTW nr: NL 8512.98.771.B.01