Meerdaagse tocht 'De Vechtstreken'

Rijnstroom – Loosdrecht

Vertrek vanaf: Rijnstroom
ophaalpunt: Loosdrecht
Vaartijd: 2 dagen
Prijs per persoon: € 40,25 P.P.  

 

Bij deze meerdaagse tocht overnacht u in een tent.

Dit is een erg mooie tocht die begint bij de Rijnstroom. Vanaf daar volgt u de Kromme Rijn naar de stad om aan de andere kant van Utrecht uit te komen bij een van de meest historische sluizen van Utrecht; de Weerdsluis. Hier aangekomen gaat u door de sluis om verder te varen op de Vecht. Dit prachtige stuk rivier loopt van Utrecht tot aan Muiden en heeft voor ieder wat wils. Het eerste deel vaart u nog door de stad maar al gauw bevindt u zich in de natuur rondom Utrecht. Onderweg doet u verschillende plaatsen aan zoals Maarssen, Vleuten en Breukelen.

Onderweg heeft u een overnachting net na Maarssen. Deze overnachting is op Fort de Klop, in de buurt van Overvecht. Dit fort is onderdeel van de Hollandse Waterlinie en wordt tegenwoordig onder andere gebruikt als camping. Op en rondom het fort is erg mooie natuur en de rust staat dan ook hoog in het vaandel. U kunt gebruik maken van het restaurant wat op het fort is gelegen. In overleg kunnen wij alvast een reservering voor u maken. Hier kunt u overnachten en lekker uitrusten zodat u de volgende dag weer fris en fruitig de tocht kunt hervatten.  

De 2e dag peddelt u verder over de mooie Vecht, naar Loosdrecht, u passert Oud Zuilen, Kasteel Nijenrode en Breukelen, het zal u verbazen, dat er zulke mooie huizen staan langs de Vecht.

Kanoen op dag 1 is, 12,5 km, u vertrek vanaf onze kanoverhuur de Rijnstroom, naar Fort de Klop, voor de route klikt u hier.

Op de 2e dag peddelt u 17 km, u vertrekt vanaf Fort de Klop, naar de strook op Loosdrecht, daar word u opgehaald door de Rijnstroom, voor de route op dag 2, klikt u hier.

De prijs is inclusief het ophalen van u, en de kano op de strook.

Voor de kosten van de overnachting, en informatie van Fort de Klop, klikt u hier.

Botenverhuur de Rijnstroom V.O.F. - Weg naar Rhijnauwen 2 - 3584 AD Utrecht
Tel: 030-2521311 Mail: reserveren@rijnstroom.nl- K.v.K. Utrecht: 54421926 - Bankrekening:NL 08 INGB 00038581 48  BTW nr: NL 8512.98.771.B.01