Algemene informatie

Actieve Vakanties

Om de kanotocht zo prettig mogelijk te laten verlopen zijn er enkele zaken die handig zijn om te weten. De meerdaagse tochten zijn actieve vakanties waarbij en lange afstanden worden afgelegd in een canadese kano. Tijdens de tocht zult u door veel mooie natuurgebieden varen afgewisseld met een plaatselijk stadje of dorpje. U komt op plekken waar niet veel mensen varen.
In overleg kan de duur van de tocht verkort of verlengd worden.  
 

Veiligheid

Bij aanvang van de tocht ontvangt u een boekje met belangrijke informatie. Het is verplicht om deze informatie goed door te nemen voordat de kanotocht van start gaat. Bij sommige routes zijn er stukken waar niet gevaren kan worden, er staat dan een bordje aan de zijkant van de route. Ook ontvangt u bij aanvang een telefoonnummer waarop De Rijnstroom bereikbaar is voor algemene vragen. Ook ontvangt u een noodnummer voor dringende zaken.
 

Briefing

Alle gasten die deelnemen aan een meerdaagse tocht zijn verplicht om van tevoren de briefing bij te wonen. In deze briefing zal de instructeur informatie geven over:

  • De route en de beschrijving hiervan

  • Eventuele toevoegingen op de kaart

  • de regels die gelden op de camping en in de natuur

  • afval en wat hiermee gedaan moet worden

  • mooie plekken en toeristische activiteiten op de route 
     

Kano instructie

Bij aanvang van de tocht zal de instructeur nog enkele zaken uitleggen over de kano en over het materiaal. De instructeur zal uitleggen hoe het materiaal werkt en hoe de kano ingepakt moet woorden. Ook zal hij een korte uitleg geven over het peddelen.  

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@rijnstroom.nl

 

 

Botenverhuur de Rijnstroom V.O.F. - Weg naar Rhijnauwen 2 - 3584 AD Utrecht
Tel: 030-2521311 Mail: info@rijnstroom.nl - K.v.K. Utrecht: 54421926 - Bankrekening: BTW nr: NL 8512.98.771.B.01