Fiets en Steptours met gids

Historische fietstour 

Kom alles te weten over de geschiedenis van Utrecht tijdens deze fietstour
Tijdens deze fietstour gaat u op pad met onze professionele fietsgids en komt u langs vele historische bezienswaardigheden van de Utrechtse binnenstad. Al fietsend vertelt uw gids uw veel leuke en interessante feitjes over de stad Utrecht en haar geschiedenis. De route loopt via de Oudegracht, de Plompetorengracht, Maliesingel, Domplein etcetera. Kijk hier voor de hele route.

De kosten van dit arrangement zijn € 22,50 inclusief een drankje na afloop, en duurt ongeveer 2,5 uur inclusief een pauze. Dit arrangement is mogelijk vanaf tien personen.

De aantallen, kunt u 1 week van te voren nog wijzigen.

Beelden en gevelstenen in de stad Utrecht.

Ontdek het onontdekte Utrecht!
Wilt u Utrecht eens op een andere wijze ontdekken dan anders? Dan is dit uw kans! Tijdens deze wandel- of fietstocht leidt onze gids u langs beelden en gevelstenen die de stad verfraaien. Tussendoor leert u ook over de geschiedenis en andere bezienswaardigheden die Utrecht zo bijzonder maken. 

De kosten van dit arrangement zijn € 22,50 inclusief een drankje na afloop, en duurt ongeveer 2,5 uur inclusief pauze. Het arrangement is mogelijk vanaf tien personen.

De aantallen, kunt u 1 week van te voren nog wijzigen.

Fiets de route van de Grand Depart

Treed in de voetsporen van de Tour de France rijders en rijdt dezelfde weg als zij rijden.
Fiets een gedeelte van de route die de fietsers van de Tour de France ook fietsen! De Grand Depart komt langs de Rijnstroom, u kunt zo meefietsen. Onze gids fietst met u mee en vertelt onderweg wat er te zien en te beleven is op deze route.

De kosten van dit arrangement zijn € 22,50 inclusief drankje na afloop, en duurt ongeveer 2,5 uur inclusief pauze. Het arrangement is mogelijk vanaf tien personen.

De aantallen, kunt u 1 week van te voren nog wijzigen.

Botenverhuur de Rijnstroom V.O.F. - Weg naar Rhijnauwen 2 - 3584 AD Utrecht
Tel: 030-2521311 Mail: info@rijnstroom.nl - K.v.K. Utrecht: 54421926 - Bankrekening:NL 08 INGB 00038581 48  BTW nr: NL 8512.98.771.B.01